Hjem

Pølser ad libitum...

Du skal bare give dig i kast med et hav af lækkerrier fra pølsevognene.
Invitér dine gæster til en festlig oplevelse og spis og drik frit i 1 ½ time.
Er der plads til mere dejlig mad, så koster en time ekstra kun 500 kroner.

Ingen opstarts udgifter på Sjælland eller ved over 60 personer på Fyn og Jylland.
 
Vi vil ikke love dig, at du ikke har lidt ondt i maven bagefter. Men det er meget normalt, når man mæsker sig i god mad af danske råvarer - for man kommer nemt til at spise lidt mere, end der er plads til.

Alle vores pølser er dansk produceret og leveret af Steff Houlberg, og vores Pulled Pork og flæskesteg er også lavet af danske grise. Så uanset om du er til hotdogs, bøf- og flæskestegssandwich eller burger med Pulled Pork, kan du få lagt en god bund, når Madcirkus tryller i den rullende pølsevogn.
 
Specielle menuer – og sjov for børn
Vi kan lidt af hvert – så spørg os inden vi kører pølsevognen ud til dit arrangement, og så pakker vi den perfekte løsning til dig. Alle har deres egen pølsevognsfavorit, og du skal ikke mangle din.
 
Børnemenuer er altid noget specielt! Hotdogs og røde og grønne sodavand er et sikkert hit hos børnene. Blandt vores kunder er skoler, institutioner og private børnefødselsdagsarrangører, som vil give børnene en ekstra oplevelse. Det er sjovt at blive mæt i Madcirkus. Vores pølsevogn er flot dekoreret med vores kendte klovne, så det ligner en ”cirkusvogn”, og her må man gerne tørre munden af i ærmet og spise mange ristede løg. Vi er eksperter i at afholde konkurrencer i sodavandsbøvser, og vi synes, at det er sjovt at give børnene den bedste dag.

Bestil her >   Det koster ikke noget at spørge >