Hjem

Lej en pølsevogn Sjælland

 

Lej en pølsevogn fra Sjællands festligste madleverandør. Madcirkus.com gør festen endnu mere spændende. Lej en pølsevogn med Sjællands flotteste dekorationer. Festlige farver, glade klovne og pølsevognsmad i særklasse – så fås det ikke bedre.

 

Lej en pølsevogn og Sjællands bedste fest er fuldent. Uanset om du skal bruge os til et rejsegilde, en firmafest, en børnefødselsdag eller noget helt fjerde, er vi parate med et lækkert menukort, der kan få alle tænder til at løbe i vand.

 

Lej en pølsevogn – Sjællands bedste menukort venter på dig

 

Du og dine gæster kan nyde vores store udvalg – sammensat af dig fra vores alsidige menukort. Vi kan servere alt fra gode danske pølser fra Steff Houlberg til saftige bøfsandwich og flæskestegssandwich, eller hvad med en helt unik pulled pork burger? Som vært bestemmer du selv hvor meget der skal med til din fest. Lej en pølsevogn og få Sjællands lækreste menukort fra Madcirkus.com.

 

Hos os er du altid sikker på den bedste madhygiejne og vores professionelle personale tilbereder maden på bedste vis, fra et væld af lækre, særligt udvalgte råvarer. Vi behandler altid fødevarerne med den rette respekt. Netop derfor bliver din fest en god og velsmagende oplevelse. 

 

Sjov og ballade? - Lej en pølsevogn med Sjællands flotteste dekorationer

 

Det er ikke bare en pølsevogn der dukker op til din fest. Lej en pølsevogn med Sjællands flotteste og sjoveste dekorationer. Med flotte klovne over det hele og et væld af lækre pølsevognsspecialiteter, byder vi på et sjovt og minderigt indslag til festen. Vi sætter gang i det hele og slutter gerne festen af med manér.

 

Vi er professionelle fagfolk, der har stor erfaring i alle typer fester. Du kan derfor roligt give os et ring og få gode råd samt vejledning til hvordan vi kan krydre din fest med lidt pølsevognshumør.

 

Lej en pølsevogn fra Sjællands bedste pølsevognskokke

 

Kontakt os allerede i dag og få en god pris, høj service og udsøgt kvalitet med i handlen. Skal dine gæster spise ad libitum eller skal der afregnes efter forbrug – du vælger selv. Lej en pølsevogn fra Sjællands bedste pølsevognskokke og få en fest fuld af god smag.

Ring på telefon 29 92 70 53 eller send os en e-mail på pia@madcirkus.com. Vi er klar med et uforpligtende tilbud på en pølsevogn til dit næste arrangement.