Hjem

Lej en pølsevogn til reception

Lej en pølsevogn til receptionen, firmafesten eller jubilæet. Madcirkus.com stiller op med den lækreste pølsevognsmenu og gør festen smagfuld.  Lej en pølsevogn til receptionen og få et hyggeligt samlingspunkt. I vores flotte pølsevogn er der noget lækkert til alle smagsløg. 
Lej en pølsevogn til receptionen hos Madcirkus.com og få de gode danske madtraditioner repræsenteret på bedste vis. Når du har lavet en aftale med os, kan du være sikker på en perfekt levering. Vi ankommer på det aftalte tidspunkt og sted, har alt det aftale mad med til dine gæster og vi serverer den velberedte menu, som du har været med til at udvælge. Lej en pølsevogn til receptionen, festen eller arrangementet. Det vil blive husket længe.

Lej en pølsevogn til receptionen i firmaet– med det hele
Lej en pølsevogn til receptionen i virksomheden, uanset om det er et jubilæum, lancering eller en fødselsdag der skal fejres, giver vores festlige pølsevogn lidt ekstra kulør til begivenheden.
Når vi triller ind til det aftalte tid og sted, er det altid til en begejstret modtagelse. Duften fra vores mange lækre anretninger, får altid overbevist den sidste skeptiker, og maden tager alle med storm. Det er altid den helt perfekte løsning du finder hos Madcirkus.com. Lej en pølsevogn til receptionen eller firmafesten og få garanteret succes. 

Lej en pølsevogn til receptionen efter brylluppet
Tænk nyt og spændende: lej en pølsevogn til receptionen efter brylluppet hos Madcirkus.com. Få en festlig og farverig start på livet sammen, og vis familie samt venner, at I er modige ægtefolk med god smag.
Vi vækker altid opsigt og glæde når vi dukker op til en bryllupsreception. Alle nyder det kulinariske indslag med stor fornøjelse og festen tilføres helt automatisk en god stemning med vores flotte og dekorative pølsevogn.

Lej en pølsevogn til receptionen gennem Madcirkus.com - så er du sikker på kvalitet og god smag
Madcirkus.com stiller altid op med professionelt og uddannet personale samt en hel pølsevogn fuld af lækre danske råvarer. Alt sammen er med til at skabe unikke og ultimative smagsoplevelser.
Vi behandler altid vores fødevarer med respekt og med den bedste hygiejne. Din fest garanteres derfor en god og velsmagende oplevelse. Med Madcirkus.com som kok, bliver dit arrangement med garanti en gastronomisk succes. Alle elsker et rigtigt dansk, traditionelt og festligt madindslag.
Ring på telefon 29 92 70 53 eller send os en e-mail på pia@madcirkus.com. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.