Hjem

Lej en pølsevogn

Lej en pølsevogn til den store begivenhed hos madcirkus.com.  Lej en pølsevogn og få et hyggeligt samlingspunkt til festen. Vi har noget lækkert til alle smagsløg.
 
Lej en pølsevogn hos madcirkus.com og få mere end almindelig god service. Vi sørger for det hele. Vi ankommer på det aftalte tidspunkt og sted, og kan stort set slå os ned overalt. Lej en pølsevogn til festen og hold et arrangement, der vil blive husket længe.
 
Lej en pølsevogn – med det hele 
Lej en pølsevogn hos madcirkus.com. Vi stiller op med professionelt og uddannet personale samt et væld af lækre råvarer, der giver de ultimative smagsoplevelser.
 
Vi bruger mange ressourcer på at behandle fødevarerne med respekt og god hygiejne. Derfor bliver din fest en god og velsmagende oplevelse. Med Madcirkus.com som kok, bliver dit arrangement med garanti en gastronomisk succes. Alle elsker et rigtigt dansk, traditionelt og festligt madindslag.
 
Når du lejer en pølsevogn hos Madcircus.com får du og dine gæster adgang til de lækreste anretninger fra vores menukort. Uanset om du trænger til en god dansk produceret pølse fra Steff Houlberg, bøfsandwich, flæskestegssandwich eller en velsmagende burger med Pulled Pork, er vi leverings- og serveringsdygtige.
 
Lej en pølsevogn fuld af sjov
Hos Madcirkus.com er det ikke bare en pølsevogn der dukker op til din fest. Det er en flot dekoreret pølsevogn med det hele der dukker op i manegen. Lej en pølsevogn med flotte klovne over det hele og et væld af lækre pølsevognsspecialiteter. Vi sætter gang i festen eller slutter den af med manér.
 
Ring til os eller send os en e-mail med jeres pølsevognslivretter, så dukker vi op med en pølsevogn fyldt med alt det du kan lide. Du kan også spørge os til råds, vi er professionelle fagfolk, der har stor erfaring i alle typer fester hvor vores flotte pølsevogn har været med til at skabe unikke og festlige minder.

Giv gæsterne en mindeværdig oplevelse - lej en pølsevogn med spræl i 
Lej en pølsevogn hos Madcirkus.com og få den bedste pris, service og kvalitet. Skal dine gæster spise ad libitum eller skal der afregnes efter forbrug – du vælger selv. Lej en pølsevogn og bestem selv hvordan festen skal smage.

Ring for nærmere information på telefon 29 92 70 53 eller send os en e-mail på pia@madcirkus.com. Bestil et uforpligtende tilbud og lej en pølsevogn til dit næste arrangement.