Hjem

Pølsevogn til natmad

 

Giv dine gæster en perfekt og velsmagende afslutning på festen. Bestil vores festlige pølsevogn til natmaden. Der er intet så skønt som en god ristet pølse eller en perfekt anrettet bøfsandwich sidst på aftenen/tidligt om morgenen.

 

Der breder sig altid en glædesbølge når vi ruller ind med vores flotte pølsevogn til natmaden. De skønne dufte sætter straks tænderne i vand og den velsmagende afslutning på festen kan starte.

 

 

Bestem selv hvad der skal serveres i vores pølsevogn til natmaden

 

Der er mange muligheder når du har bestilt vores festlige pølsevogn til natmaden. Vi er naturligvis altid parate til at rådgive dig i dit valg, vi har en kæmpe erfaring med hvad der har været en succes for andre. Du er også velkommen til at komme med dine idéer, så finder vi helt sikkert frem til den perfekte løsning til dit arrangement. 

 

Spørg efter vores varierede menukort med alt det der hører en pølsevogn og natmaden til. Lækre ristede pølser med det hele, saftige bøf- og flæskestegssandwich, smagfulde pulled pork burgere og meget, meget mere kan vi servere for dine gæster. 

 

 

Ad libitum pølsevogn til natmadselskerne

 

Hos Madcirkus.com kan vi aftale, at du betaler for det faktiske forbrug, altså den mængde som dine gæster spiser ved vores pølsevogn til natmaden. Vi kan også aftale festfavoritten, hvor dine gæster kan spise alt det de vil til en fast aftalt pris – naturligvis ud fra de ting du vil have vi serverer fra vores menu.

 

 

Lej en pølsevogn til natmaden eller ”vedligeholdelsesmaden”

 

Festen behøver jo ikke slutte bare fordi vi ruller ind med vores pølsevogn til natmaden. I stedet for at kalde det natmad kan du jo vælge at kalde vores lækre menu for ”vedligeholdelsesmad”. 

 

Madcirkus.com har altid den bedste pris, service og kvalitet. Vi serverer de skønneste traditionelle pølsevognsretter, og er friske og sprælske som vores farverige pølsevogn. Til natmaden kan dine gæster enten spise ad libitum eller du kan vælge at afregne efter forbrug. 


Hør mere om pris og menu sammensætning fra vores pølsevogn til natmaden. Har du yderligere spørgsmål vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at ringe til os på telefon 29 92 70 53 eller send en e-mail på pia@madcirkus.com, så vender vi hurtigt tilbage med svar.