Hjem

Pølsevogn til rejsegilde

Bestil din helt egen pølsevogn til rejsegildet. Den flotte pølsevogn fra Madcirkus.com vækker opsigt, smil på læben og gode smagsoplevelser.
Booker du vores pølsevogn til rejsegildet får du et markeret en festlig start på bygningens opførelse. Du og dine gæster kan nyde alt det gode fra pølsevognens verden og så lidt mere.

Brug vores Madcirkus pølsevogn til rejsegildet
Når den flotte Madcirkus pølsevogn er rejsegildets gastronomiske indslag, er der ikke sparet på mulighederne. Du kan få det som du vil have det. Vores kæmpe menukort byder på lækkerier til alle smagsløg.
Skal der udelukkende serveres pølser, eller skal vi diske op med pulled pork burgere og flæskestegssandwichs? Det dig der bestemmer vores menu på dagen. Du bestemmer også om der skal serveres ad libitum eller om der skal afregnes efter det faktiske forbrug. Kort sagt er Madcirkus.com den perfekte og mest fleksible pølsevogn til rejsegildet.

Pølsevogn til rejsegilde og alle de andre festlige lejligheder i livet
Det er altid et festligt indslag når du har bestilt vores flotte pølsevogn til rejsegildet, men her stopper vi ikke. Vi dukker gerne op til alle de festlige begivenheder du kunne tænke dig. Fra børnefødselsdage til firmafester, som eftermiddagssnack eller som natmad – kun fantasien sætter grænser.
Uanset hvilken begivenhed der skal fejres eller markeres, er vores pølsevogn altid et hit. Nemt, hurtigt og billigt – vi dukker altid op til den aftalte tid, skaber lækre dufte og bidrager til den gode stemning.

Giv et frisk pust til byggeriet - lej en pølsevogn til rejsegildet
Hos Madcirkus.com, er du altid sikker på at få den bedste pris, service og kvalitet. Vi er altid klar til at servere de skønneste traditionelle pølsevognsanretninger, og er ligeså friske og sprælske som vores pølsevogn er farverig.
Dine gæster kan enten spise ad libitum eller du kan vælge at der afregnes efter forbrug. Lej en pølsevogn til rejsegildet og giv bygningen en velsmagende start på livet..

Har du lyst til at høre mere om hvad prisen er for vores pølsevogn til rejsegildet, eller har du andre spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på, kan du ringe til os på telefon 29 92 70 53 eller du kan sende os en e-mail på pia@madcirkus.com.